Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

43 balsam

 • REKZE Laboratories in Romania, performanta impotriva caderii parului

  2REKZE Laboratories in Romania, performanta impotriva caderii parului

  Suntem bucurosi ca am reusit sa aducem brandul, REKZE Laboratories, in Romania.

  REKZE Laboratories are in portofoliu o linie de produse complexa impotriva caderii parului si pentru regenerarea acestuia. Ne-am dorit pentru clientii nostri cele mai bune produse si suntem intotdeauna pregatiti sa le oferim.

  Astfel REKZE Laboratories a luat locul unui brand drag noua, DS Laboratories, pe care l-am avut in portofoliu din 2010, insa uneori cand producatorii nu au o linie clara in dezvoltarea produselor si stabilitatea necesara pentru a merge inainte, noi am fost nevoiti sa renuntam la parteneriat.

  comunicatCu toate acestea "Samponul 63", "Balsamul 43","Serum 24" si "Servetele 28" reprezinta kitul perfect pentru acele persoane care sufera de caderea parului, alopecie si doresc sa aiba un scalp sanatos cu fire de par puternice. Cele 63 de ingrediente din formula "Sampon 63" il fac sa fie lider pe piata internationala, asemenea si restul produselor. "Serum 24" vine cu o formula care se prezinta mai efectiva decat produsele pe baza Minoxidil si care nu a avut semnalate efecte adverse.

1 Articol(e)

PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te