Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

Caderea parului, cauze si solutii

Alopecia reprezinta o afectiune a scalpului care se manifesta prin caderea parului. Cauzele pot fi multiple iar printre cele mai importante se numara stresul, alimentatia, starea de sanatate, componenta erditara s.a.

Iata cateva informatii utile despre aceasta problema:

  1. Aplicarea excesiva a tratamentelor de infrumusetare poate duce la caderea parului si la degradarea acestuia. Astfel ca tratamente ca vopsitul, solutia de par permanenta sau aplicare bigudiurilor prea aproape de scalp si intr-o maniera repetata poate duce la alopecia de tip post-traumatic.
  2. Coafatul parului poate avea si el efecte daunatoare. Daca purtati parul prins in elastic foarte strans acest lucru poate duce la alopecia de tractiune.
  3. Caderea parului poate avea si cauze auto-imune asociate cu afectiuni ale tiroidei, sau poti fi cauzate de vitiligo sau diabet.
  4. Tratamente precum chimioterapia si alte tratamente asociate luptei anticanceroase duc la caderea parului.
  5. Curele de slabire dar si o alimentatie precara duc la slabirea organismului si la diminuarea podoabei capilare. Alegeti sa mancati sanatos!
  6. Stresul acumulat in perioade mai dificile precum o nastere problematica, probleme psiho-afective duc la pierderea parului.
  7. Alopecia apare cu preponderenta dupa 40 de ani. Se intalneste mai ales la barbati, insa si doamnele sunt vizate mai ales dupa varsta menopauzei.
  8. La barbati chelirea se manifesta prin retragerea liniei de baza a parului la nivelul fruntii sau este difuza, la doamne se observa o rarifiere a parului.
  9. Este normal sa pice circa 50 de fire de par zilnic. Daca parul se rupe pe lungime atunci este o problema de degradare/uscare a parului nu de calvitie.
  10. Minoxidilul este medicamentul cel mai popular in tratarea problemelor caderii parului. Efectul tratamentelor regeneratoare se vad in medie dupa 4 luni de zile, insa pacientii pot reactiona diferit la tratamente similare.hqdefault

Afla mai multe detalii despre tratamentele de ultima generatie pentru tratarea alopeciei sau alte probleme ale scalpului pe  http://www.vok.ro/par/tratament-par.html

Lasa un comentariu
PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te