Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

lansare sweet sweat

  • Sweet Sweat a ajuns și în România, iar din 16 septembrie este disponibil și în sălile de fitness WorldClass

    Sweet Sweat a ajuns și în România, iar din 16 septembrie este disponibil și în sălile de fitness WorldClass

    Miercuri, 16 septembrie 2015, București. La începutul acestei veri, a fost lansat brandul Sweet Sweat pe piața din România. Acum, pasionații de sport se pot bucura de gelul și centura Sweet Sweat, acestea stimulează glandele sudoripare și ajută la eliminarea toxinelor, prin efort fizic. Linia de produse Sweet Sweat este disponibilă online pe www.vok.ro, iar începând cu 16 septembrie, poate fi găsită și în sălile de fitness World Class din întreagă țară.
    Gelul Sweet Sweat vine în trei formule, una cu parfum, una fără parfum și cel mai nou din gamă cu ulei de cocos. Produsele actionează termic asupra corpului și în acest fel, ajută la procesul de generare a energiei în organism. Prin activităti fizice, organismul eliberează căldura și elimină caloriile stocate, prin transpirație.
    În plus, centura Sweet Sweat creează un mediu de tip „saună portabilă” în zona abdomenului, oferă suport spatelui, menține mușchii încalziți și îmbunătătește poziția corpului în timpul exerciților. Continue reading

1 Articol(e)

PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te