Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

Noul look ColourB4

Cu totii vrem sa fim fericiti, orice ar inseamna acest cuvant aparent simplu dar atat de mare. Vrem sa ne schimbam, sa ne imbunatatim si sa fim mereu in pas cu moda, sa fim de actualitate. Coco Chanel spunea  ca moda se schimba dar stilul ramane, acel stil marca personala pe care il cautam atat de mult, pe care il cream toata viata.

Sezonul se schimba, hainele se schimba, vacantele se schimba, anii ne schimba, toate devin altfel, poate mai frumoase, poate mai bune.

In pasul evolutiei si al diversificarii, ColourB4 isi ia un nou look. Ne schimbam ”hainutele” dar stilul inconfundabil profesional ramane acelasi.

 Astfel ca produsul Best Seller in lume in materie de hairstyilng si culoare vine cu o alta abordare vizuala.

Noul look ColourB4 aduce in prim plan un portret feminin schitat in auriu, acest ”golden” care semnifica eternul feminin si respectul pe care il purtam clientelor noastre.

Cutia este pe un fundal gri, culoare neutra, care reprezinta trecerea pe care orice clienta ColourB4 o doreste. Un ambalaj mai simplu dar care denota atat rafinament.

ColourB4 insa ramane acelasi produs bun, profesional, care indeparteaza vopseaua de pe par si redea culoarea naturala a celei care il foloseste. Acest produs NU decoloreaza parul ci doar reuseste sa scoata pigmentul artificial de vopsea fara amoniac din par fara sa il deterioreze, astfel ColourB4 actioneaza prin inversarea procesului de vopsire.

Instructiunile de folosire trebuie citite cu foarte mare atentie, deoarece fiecare pas este foarte important pentru a obtine cel mai bun rezultat.

 Efectuati intotdeauna cele 2 teste de sensibilitate!

Lasa un comentariu
PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te