Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

Sweet Sweat prezinta Waist Timmer Belt

Pentru persoanele care au probleme cu durerile de spate poate fi mai complicat sa faca sport. Multa lumea insa se confrunta cu dureri musculare, febra musculara, intinderea muschilor, insa aceste probleme au o mare legatura cu tipologia exercitilor efectuate si cu durata lor.

Persoanele care acuza dureri de spate sunt adesea sfatuite sa foloseasca o centura de talie sau bandaje pentru a le sustine spatele si pentru a avea o postura mai buna de vindecare.

 In cazul sportului o centura de talie poate sprijini spatele si ajuta persoanele sa se antreneze mai corect.

Compresia este parte a exercitilor recuperatoare si ar putea fi de folos in timpul exercitilor de fitness pentru cei care au probleme cu coloana. O astfel de centura mentine o pozitie corecta a spatelui pentru efectuare exercitilor si te poate scapa si de durerile cu care te poti alege dupa un program de fitness.

Centura de talie sau corsetul au devenit obiecte vestimentare de fitness pentru remodelarea corporala dar care utilizate gresit pot avea efecte negative asupra sanatatii. Este vorba mai ales de corset care in cazul femeilor daca este prea starns pe corp nu permite sa se efectueze corect exercitile. Slabitul fara exercitii de fitness inseamna doar compresarea organelor interne, un corset prea strans pe corp poate cauza restrictii de oxigen si poate duce chiar si la constipatie.

Corpul in forma de clepsidra (the hourglass shape) este considerat un etalon al feminitatii iar secole de-a randul femeile au incercat sa aiba aceasta postura mai mult prin tinute de moda decat prin sport, care oricum nu era practicat la scara larga.

O centura de talie este mult mai benefica atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere medical. Centura de talie sprijina muschii abdominali, pastrand caldura terapeutica si astfel arde mai usor tesutul adipos. Un alt avantaj este acela ca aceasa caldura generata in timpul exercitilor vindeca durerile musculare.

In cazul barbatilor, acestia reusesc sa aiba mai usor un abdoment tonifiat si pot sa obtina mai usor patratele (the six pack), iar la femei este foarte benefica aceasta centura pentru ca le remodeleaza frumos corpul.

Waist trimmer belt de la Sweet Sweat poate fi utilizata atat de femei cat si de barbati, ea vine intr-o singura marime ajustabila. Aceasta centura de la Sweet Sweat creeaza o sauna portabila, ajutand astfel la eliminarea excesului de apa.

Centura Sweet Sweat te ajuta sa ai o pozitie corecta in timpul exercitiilor, evitand astfel durerile de spate care apar frecvent.

Sweet Sweat Belt impreuna cu gelul Sweet Sweat sustine o tonifiere rapida cu rezultate vizibile de la un antrenament la altul.

Lasa un comentariu
PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te