Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

Un concediu frumos

Vine vara bine-mi pare….

Pai cum sa nu ne para bine cand vara avem de obicei concedii sau vacante, cand atribuim acestui  sezon un sentiment de fericire si de voiosie dat fie de excursii fie de zilele mai lungi si mai pline. Vara, parca si mersul pe strada se poate transforma intr-o poveste, mai ales spre seara, pe la amurg asa cand se mai racoreste, iar aerul devine mai prietenos.

Si in tot peisajul asta frumos, ce fericire mare e cand stim ca se apropie un concediu.

Si iti faci planuri, unde si cum vei merge si ce vei face si cu ce prieteni te vei intalni.

In acest cadru feeric in care totul e roz sau mai limpede de la razele puternice ale soarelui, se intampla bucuria de ati veni menstruatia…

Haideti ca nu mai suntem acum 100 de ani, nu ne putem supara de la atat, rezolvam noi cumva si facem in asa fel sa ne bucuram inca de concediu.

Nu trebuie schimbata o vacanta asa frumoasa pentru asa problema minora, iar daca planificati vacanta la mare, solutii tot exista.

Cele mai populare metode de ingrijire in timpul menstruatiei sunt clar absorbantele si tampoanele.

Absorbantele sunt simple sau cu aripioare si pentru toate categoriile de flux, sunt bune si ofera siguranta, partea rea este ca trebuie schimbate la o anumita perioada, iar asta ar putea fi problematic daca in vacanta plecati intr-o drumetie, de exemplu: munte, campie, natura, aer curat.

Tampoanele pe de alta parte sunt mai discrete si permit si efectuare unor activitati fizice. Sunt utile si functioneaza bine in cazul multor persoane, dar daca mergeti la piscina sau la mare s-ar putea sa simti totusi un mic deranj.

Mai util pentru perioada concediilor si foarte sigur ca metoda de protectie in timpul menstruatiei sunt cupele menstruale. Acestea se introduc in vagin acolo unde colecteaza fluxul menstrual. Mare avantaj este ca nu veti simti umiditate sau mirosuri neplacute, ca in cazul absordantelor si nici nu usuca zona intima sau creaza iritatii sau alergii, ca anumite tampoane, datorita componentei lor din materiale sintetice. Daca alegeti o cupa menstruala, efectiv nu veti simti ca mai sunteti la menstruatie, fara stres si fara griji. Puteti efectuat activitati sportive, puteti intra in apa si inota cat va pofteste inima.

Cupele menstraule de genul Softcup pot fi utilizate pana la 12 ore!

Siguranta, protectie si relaxarea pe care asa mult v-o doriti…

Vacanta placuta!

Lasa un comentariu
PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te