Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei.

Suport Clienti +40 21.255.77.99

Un nou inceput - VOK Brand Distribution

curcubeiele-norIn primul articol de pe VOK Blog, dorim sa va prezentam in cateva randuri motivul pentru care am modificat numele firmei si in acelasi timp motivul redirectionarii tuturor magazinelor online, a brandurilor pe care le administram in exclusivitate in Romania catre VOK.

Gestione Sinistri Srl a pornit in 2006 ca o companie care oferea consultanta victimelor accidentelor rutiere, lucru pe care l-a facut si inca il face, insa intre timp, domeniul de activitate a fost impartit in doua si astfel, din 2010 a inceput o noua poveste. Acesta poveste incepe cu importul si distributia brandului american DS Laboratories si continua cu brandurile: Softcup, ColourB4, ST. Moriz, Colour-Freedom.

Dupa ce portofoliul de branduri a crescut, am simtit nevoia sa gasim un nume care sa identifice mai bine activitatea principala pe care o desfasuram si astfel, am ajuns la VOK Brand Distribution Srl. Gestione Sinistri ramanand in acest moment doar o marca inregistrata, activand sub noul nume de companie.

Legat de redirectionare magazinelor, am luat aceasta decizie pentru ca dorim sa ne focusam atentia catre un singur magazin, unde vom avea posibilitatea sa acordam mai multa atentie clientilor si nevoilor acestora prin diversificarea gamei de produse si oferte promotionale.

Lasa un comentariu
PRIMESTI 5 RON CADOU!
Primesti 5 RON cadou!
Aboneaza-te si primesti in exclusivitate noutatile si ofertele noastre.
Aboneaza-te